Elegantan i topao
ambijent je temelj
našeg uspjeha

Na samo 15 kilometara od Sarajeva,12 kilometara od Jahorine i 2 kilometra od ski centra Ravna planina nalazi se hotel JET SET. Od centra Pala udaljeni smo 400 metara. Hotel je otvoren 2008 godine , a renoviran i  proširen 2015.

Hotel je kategorisan sa 4 (četiri) zvjezdice, a rješenje je izdalo Ministarstvo trgovine i turizma 27.06.2017 godine.

Restoran
03
02

Pogled na neke požutele kalendare govori da je već mnogo vremena prošlo otkako je sa radom počeo, tada još uvijek samo restoran, „Jet Set“ u Palama. Vrlo brzo, restoran „Jet Set“ se izdvojio savršenim i ugodnim ambijentom pogodnim za razne prilike od romantičnih trenutaka do poslovnih sastanaka. Godinama smo mijenjali izgled, ali ne i cilj, a to je, prevazići očekivanja gostiju uz nezaboravan gurmanski užitak. Predanost izuzetnoj usluzi u elegantnom i toplom ambijentu je temelj našeg uspjeha i tradicije, gdje se posebna pažnja poklanja detaljima, predviđanju potreba naših gostiju, te kreiranju inovativnih rješenja. Uz Vašu pomoć i prije svega veliko povjerenje, za kratko vrijeme smo prešli dug put: od restorana „Jet Set“ sa 80 mjesta, stigli smo do Hotela „Jet Set“ sa kvalitetnim smještajnim kapacitetima. I kao što rekosmo, prešli smo dug put, ali, putovanje se nastavlja. Naravno, u Vašem društvu…

Hotel JET SET raspolaže sa 14 soba i 3 apartmana,gdje se nalaze 44 ležaja. Sve sobe i apartmani su moderno dizajnirani i opremljeni po savremenim hotelskim standardima kako bi boravak gostima bio veoma prijatan. U svim sobama se nalaze LED televizori, kablovska televizija sa 140 tv kanala, bešumni mini-barovi, radni stolovi i dio za sjedenje. Cijeli hotel je pokriven brzim i besplatnim  wireless internet signalom. Sve sobe su klimatizovane,posteljina i dušeci su antialergijski i antibakterijski, podovi su pokriveni belgijskim itisonima od zida do zida, koji su kupljeni od renomiranih proizvođača.

Kupatila,veličine 4 -5 m2, su opremljena  tuš kabinama sa sigurnosnim staklom, fenovima, peškirima ,šamponima, i keramikom najpoznatije italijanske firme FLORIM. U sobama koje su veličine 20 – 27 m2 se nalazi dizajnerski namještaj i dekori renomiranih svjetskih proizvođača.Sva oprema i ugrađeni materijali posjeduju sve potrebne ateste.

Hotel u svom sastavu ima luksuzno opremljeni restoran sa 80 mjesta, u kojem poslužujemo doručak, ručak i večeru, kao i aperitiv bar.

Organizujemo seminare, prezentacije i predavanja u tehnički opremljenoj sali sa kapacitetom do 30 osoba.

Takođe, idealno smo mjesto za smještaj skijaša i sportskih ekipa.

Parking sa 30 parking mjesta je obezbijeđen i besplatan za goste hotela. Takođe ,posjedujemo i 2 garaže.

Hotel JET SET je 2011 godine od strane Udruženja hotelijera i restoratera BIH proglašen najboljim hotelom  u Bosni i Hercegovini u svojoj kategoriji dobijanjem ZLATNE UGOSTITELJSKE KRUNE. Opština Pale je hotelu JET SET dodijelila plaketu za izuzetan doprinos unaprijeđenju turizma u opštini Pale. Dobitnici smo najvećeg priznanja Turističke organizacije Istočno Sarajevo SREBRNA PAHULJICA 2012/2013 godine.

Od najvećeg svjetskog rezervacionog sistema BOOKING.COM smo dobili nagradu za izvrsnost recenzija za 2017, 2018 i 2019 godinu sa prosječnom ocjenom 9,7

Naš cilj je prevazići očekivanja gostiju pružanjem savršenog doživljaja.Predanost izuzetnoj znalačkoj usluzi u elegantnom i toplom ambijentu je temelj našeg uspjeha i tradicije,gdje se posebna pažnja posvećuje detaljima,predviđanju potreba naših gostiju te kreiranju inovativnih rješenja.

Noćenje sa doručkom

Cijene su formirane na bazi noćenja sa doručkom! Boravišna taksa i osiguranje iznose 2,50KM po osobi (1,30€). Prijatan boravak u hotelu „Jet Set“!